vrijdag 15 juli 2011

Welkom bij "Adultwatcher".

Ik heb deze blog in het leven geroepen omdat ik regelmatig surf naar betaalpornosites en graag hierbij mijn mening wil delen met andere surfers betreffende adultscenes die ik heb gezien.

Waarom mijn voorkeur voor betaalsites? Omdat deze (in de meeste gevallen) toch steeds de beste kwaliteit bieden of datgene aanbieden dat anders bijna nergens te vinden is. Ik zeg wel “bijna” want tegenwoordig is er al veel gratis te vinden op het net maar dit zijn dan hoofdzakelijk erbarmelijk gefilmde amateurfilms of scenes die het bekijken niet waard zijn. Ik heb niks tegen amateurfilms maar dan moeten ze wel redelijk goed van kwaliteit zijn en iets te bieden hebben en dat is maar zelden het geval.

Alle scenes die ik hier op het blog vermeld heb ik persoonlijk allemaal bekeken en zijn ten zeerste aan te raden. Slechte scenes zijn het vermelden niet waard en ga ik dan ook niet aanbevelen. In de rechterkolom kan je onder "labels" alles scenes terugvinden ingedeeld volgens hun niche.

Alle scenes zijn afkomstig van Nederlandse of Belgische websites. Ik heb uiteraard mijn voorkeur voor bepaalde sites die ik verkies boven andere. Dit is uiteraard ieder zijn voorkeur. Films of scenes die mij niet aanspreken ga ik ook niet voor betalen, het leven is al duur genoeg. Bij elke scene is een gratis "preview" te bekijken. Door hierop te klikken kom je rechtstreeks bij de film uit. Dan heb je de keuze of je deze verder wil bekijken of niet.

Hopelijk zijn jullie hier wat mee geholpen bij het rondsurfen op het net. Alvast veel plezier toegewenst.

Philip

1 opmerking:

 1. Hoi Philip

  Ik zag zo geen emailadres, vandaar dat ik eventjes hier reageer. Je site is een goed initiatief. Toch deel ik je kritiek op de kwaliteit van niet-betaalsites niet helemaal. Er zijn een aantal hobby-sites waar je zeer wel naar (licentie) hq-plaatjes kunt kijken, zonder dat je er voor moet betalen of wordt doodgegooid met tientallen pop-ups!

  Groetjes,

  Frances
  www.through-dutch-eyes.com

  BeantwoordenVerwijderen